Tuesday, July 28, 2009

berjinak-jinak dgn blog

macammana aku bleh berkecimpung dgn bidang blog2 ni aku pun tak sedar...tapi bila aku baca n lawat blog member aku...aku jdk teruja untuk membina blog...maklum apa guna ada ijazah IT kalau tak mesra alam dgn FB n blog tuh yg tercreate...pada hakikat melambak lagik keje nak kena settle this weeks...sumenyer dah out of date....tuh pon salah satu ngape..aku masih tak dapat pingat cemerlang...hehhe suke buat keje last minute...anyway baru aku sedar yg blog ni bleh aku kategorikan satu tempat untk meluahkan emosi aku ni...nanti sambung ekk..jam dah pukul 3.02 ptg ni...sah memang takde ciri2 guru cemerlang tapi penuh dgn tembelang adalaa.....:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails